Jdi na obsah Jdi na menu

Holešovice 1.FC, 8. září, Podviňák

8. 9. 2010

Letní přestávka uplynula jako voda a 8. září jsme se sešli na novém domácím hřišti k prvnímu zápasu nové sezony. Přestože by se slušelo zahájit sedmou ligu v plné síle, nebyla sestava úplně kompletní. Ale i tak nám zůstal jeden na střídání. Vzhledem k tomu, že hřiště na Podvinném mlýně je krásný plácek uprostřed ničeho a má navíc nízké ploty, báli jsme se už předem o míče. Přeci jenom občas nejsou naše střely z nejpřesnějších. :-) V zápase pak sice pár střel letělo do neznáma, ale naštěstí se vždycky míč našel.

Soupeř z Holešovic sestoupil z 6. ligy a jistě si představoval premiéru v sedmičce jinak. Od začátku se sice prezentoval běhavým atletickým fotbalem, ale my jsme si víceméně všechny náznaky šancí v pohodě pohlídali. Potom stačilo Masimu dvakrát vystřelit na bránu a poločas skončil 2:0 pro nás. Když v druhé půli Kubik a Lipi přidali z rychlých brejků další dva góly, bylo o našem vítězství prakticky rozhodnuto. V závěru jsme sice dovolili soupeři dvakrát skórovat, ale to už nemohlo na první letošní výhře nic změnit.

Sice to nebyl zdaleka optimální výkon, ale zkušenosti se projevily. Odkopali jsme si to svoje a doufejme, že forma šelem půjde ještě nahoru!

Sestava: Míra, Dundee, Jíra, Kubas, Fabrizzio, Lipi, Masi

Šelmám zdar

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář